Janna Thöle-Juul


Tittel: Jeg er et helt alminnelig menneske

Performance med Trine Hylander Friis på Eksportkaia i Odda under åpningen av ODDS den 10. oktober 2012.

Fjorden og fjellene i bakgrunn, skyene trekker og viser frem snødekkede fjell.
En grå betongplatting, et ingenmannsland. To nakne kropper stiger opp, nærmer seg kanten, vandrer fra hverandre for å vende seg til igjen.
Hun roper, alt hun kan. Et svar, alt hun kan. Samme setningen om og om igjen: Jeg er et helt alminnelig menneske. Til kroppene ikke klarer mer, ropene blir til hvisking, stillhet.

Dokumentasjonsfoto: Migle Narbutaite.

http://www.jannatholejuul.com

Comments are closed.


nike tn pas cher nike tn pas cher woolrich outlet online moncler outlet online moncler outlet online peuterey outlet online canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher doudoune canada goose doudoune canada goose doudoune canada goose canada goose outlet italia canada goose outlet italia canada goose outlet italia canada goose outlet italia canada goose outlet italia canada goose outlet italia love moschino outlet love moschino outlet love moschino outlet moschino outlet online moschino outlet online moschino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online cheap nfl jerseys cheap nike nfl jerseys moschino outlet online moschino outlet shop stone island outlet stone island outlet online