Tove Kommedal


Tittel: JUST IN CASE

Jeg jobber prosjektbasert med skulpturelle installasjoner, sosiopolitisk- og relasjonell estetikk.
Prosjektene mine tar utgangspunkt i spenningsfeltet mellom det emosjonelle og det rasjonelle.
Tilnærmingen min kan være konseptuell eller gjennom møter med materialet.
Jeg er opptatt av estetisk- erfaring og erkjennelse – i dette har jeg et ønsker om å røre ved en allmennmenneskelig
essens. Jeg undersøker stedsspesifikke materialer og utvikler det billedmessige potensial i forhold til kontekst.
Jeg leter ikke etter konkrete svar eller løsninger, men ønsker å åpne opp for en diskurs mellom materiale, form og
mening.

 

Tove Kommedal


www.tovekommedal.com

Comments are closed.


nike tn pas cher nike tn pas cher woolrich outlet online moncler outlet online moncler outlet online peuterey outlet online canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher doudoune canada goose doudoune canada goose doudoune canada goose canada goose outlet italia canada goose outlet italia canada goose outlet italia canada goose outlet italia canada goose outlet italia canada goose outlet italia love moschino outlet love moschino outlet love moschino outlet moschino outlet online moschino outlet online moschino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online cheap nfl jerseys cheap nike nfl jerseys moschino outlet online moschino outlet shop stone island outlet stone island outlet online