Nina Björkendal


Tittel: Monument

Mitt arbeid dreier seg om mennesket og hvordan det speiler seg, interagerer og forholder seg til miljøet rundt. Hva får oss til å føle tilhørighet til andre mennesker, tiden og naturen? Vår tid i informasjonsalderen har blitt diagnostisert som en tid der alt eksisterer samtidig og at det ikke finnes noen form for ”nå”. Vi har mulighet at bygge vår egen identitet, men personligheten er et relativt begrep i konstant forandring. Jeg prøver å arbeide rundt dette og se på hvordan individet kan finne sin plass, eller forsvinne i den store sammenheng. Jeg er nysgjerrig på hvilken måte vi henger sammen, og om det i det hele tatt er noe som kan kalles originalt. Gjennom undersøkelser rundt båndet mellom gruppe og individ i forhold til forandring, vill jeg gjennom min kunst berøre emner innenfor utopi, økologi, effektivitet, nytte, verdier, og ulike former for samarbeid.

Dokumentasjonsfoto: Migle Narbutaite. 

Comments are closed.


nike tn pas cher nike tn pas cher woolrich outlet online moncler outlet online moncler outlet online peuterey outlet online canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher doudoune canada goose doudoune canada goose doudoune canada goose canada goose outlet italia canada goose outlet italia canada goose outlet italia canada goose outlet italia canada goose outlet italia canada goose outlet italia love moschino outlet love moschino outlet love moschino outlet moschino outlet online moschino outlet online moschino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online cheap nfl jerseys cheap nike nfl jerseys moschino outlet online moschino outlet shop stone island outlet stone island outlet online