Mirjam Raen Thomassen

 

Tittel: Texere
Hvordan evner mennesket å lese verden rundt seg? Hva er det som skal til for at noe blir leselig? Verbet «å lese» (av latin legere) har etymologisk opphav i «å plukke ut, samle sammen».

Jeg er opptatt av hvordan språkets betydninger forandres i ulike kontekster. De ulike lagene med betydninger åpner opp for flere aspekter. Det umiddelbare kan synes herlig eller banalt, men likevel kan det være rom for dypere refleksjon. Den visuelle og sanselige erfaringen er her viktig: nærværet, tilstedeværelsen, og relasjonen til våre omgivelser, det å være være tilstede i nuet; her – nå – dette.
Documentation photo: Migle Narbutaite 

Comments are closed.


nike tn pas cher nike tn pas cher woolrich outlet online moncler outlet online moncler outlet online peuterey outlet online canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher doudoune canada goose doudoune canada goose doudoune canada goose canada goose outlet italia canada goose outlet italia canada goose outlet italia canada goose outlet italia canada goose outlet italia canada goose outlet italia love moschino outlet love moschino outlet love moschino outlet moschino outlet online moschino outlet online moschino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online cheap nfl jerseys cheap nike nfl jerseys moschino outlet online moschino outlet shop stone island outlet stone island outlet online